Een strik strikken, zo moet het

Een strik strikken, zo moet het!

De vlinderstrik is het heren accessoires dat gigantisch in populariteit toeneemt. Vroeger alleen gedragen op black-tie of white-tie events, maar tegenwoordig goed op weg om zijn plek in het alledaagse modebeeld te veroveren.

Ondanks deze toenemende populariteit laten veel mannen de vlinderstrik alsnog links liggen om een hele simpele rede, ze weten niet hoe ze er een moeten strikken. Dit gaan wij van Detaill verhelpen!

De zelfbinder vlinderstrik

De zelfbinder strik is toch wel de meest chique vorm van dit prachtige mode accessoires. Toegegeven het vergt wat oefening om de kunst van het strikken onder de knie te krijgen maar dat is ook niet anders dan toen je voor het eerst een stropdas droeg. En zeg nou eerlijk, je zou toch nooit een clip-on stropdas dragen als man!

Vroeger bestonden zelfbinder strikken altijd uit een stuk lint. Hierdoor moesten strikken altijd op maat gemaakt worden omdat ieder zijn boordmaat natuurlijk anders is. Onze zelfstrikkers bestaan dan ook uit twee delen die met behulp van een handig mechanisme precies op maat te verstellen zijn.

Een strik strikken

En dan nu waar je hier voor bent gekomen, het strikken van je vlinderstrik. Het is even wennen, maar dat was het ook toen je voor het eerst een stropdas moest troppen toch? en dat doe je nu met je ogen dicht. Na een paar keer oefenen moet het al aardig gaan. En wanneer je steeds vaker je stropdas inwisselt voor een vlinderdas beloven wij dat het net zo makkelijk wordt.

Oh en nog even een tip omdat het nieuw is, probeer niet 5 minuten voor je vertrekt voor het eerst je strik te strikken. Neem de tijd, volg de instructies hieronder en na een paar keer falen heb je voor je het weet een prachtige zelf gestrikte vlinderstrik om je nek.

LEER ONS KENNEN

Bij Detaill zijn we erg gepassioneerd over de details in onze kleding. Die kleine dingen die je stijl boven de norm uit doen steken.

BETAALMOGELIJKHEDEN

VIND ONS

Gratis thuisbezorgd!

Ook die bezorgkosten zo zat?! Schrijf je in en betaal geen bezorgkosten meer

Bekijk snel je e-mail, je kortingscode is onderweg.