Leer ons kennen

Details, details, details, daar is waar het om draait bij ons, die kleine dingen die een groot verschil maken!

Passie van Detail

Bij Detaill zijn we erg gepassioneerd over de details in onze kleding. Die kleine dingen die je stijl boven de norm uit doen steken. Die kleine dingen die een normale outfit in een keer speciaal maken.

Wat wij hier zo mooi aan vinden is dat je met een paar kleine toevoegingen aan je bestaande kledingkast je van jezelf een waar stijl icoon kan maken zonder duren nieuwe kleding te hoeven kopen. Je stijl verbeteren met deze details hoeft dus helemaal niet duur te zijn, althans dat dachten we in onze naïeve jaren als twintiger. Over de impact van de details hadden we helemaal gelijk, de prijzen daarentegen vielen goed tegen!

Wie is Detaill.

Detaill is opgericht door een internationaal groepje vrienden die een ding gemeen hadden. Ze zagen het belang van netjes, goed verzorgd en soms wat flamboyant voor de dag te komen.

Het enorme verschil in hoe serieus je genomen wordt in de zakenwereld, hoe goed je behandeld wordt in restaurants en hoe open je ontvangen wordt door vreemdelingen die in no time veranderen in kennissen en vrienden. Dit alles verandert wanneer je op de details gaat letten!

Dit is wat ons als vrienden samen bracht en dit is dan ook wat ons en de gehele Detaill community samen zal brengen. De passie voor goed kleden, de passie voor impact maken in de wereld met onze kleding en onze acties, de kleine dingen die de wereld een betere plek gaan maken. Simpel gezegd de passie om een beter en rijker leven te leiden!

Hoe wij onze passie beleven
Toen wij in onze twintiger jaren erachter kwamen wat een impact details op je outfit hebben schrokken we ook heel erg wat een impact ze hadden op onze portemonnee. Die kleine toevoegingen waren bijna duurder dan de kleding waar we ze mee moest matchen!
Na op deze manier veel te veel geld uitgegeven te hebben kwamen we tot een conclusie, wij gingen dit veranderen. Leuke betaalbare fashion details dat was het doel en dat is dan ook precies wat we met Detaill willen realiseren.

Wat Detaill onderheid

Lang leve internationaal leven! Doordat wij een groep vrienden zijn die verspreid over de wereld zitten geeft dit ons nauwe contacten met leveranciers waardoor we super kwaliteit kunnen garanderen tegen betaalbare prijzen.

Maar het belangrijkste wat wij meebrengen is dat wij dit leven, wij leven voor de details in onze kleding en zijn er dan ook dagelijks mee bezig. Hierdoor zorgen wij voor een unieke en onderscheidende blik die reflecteert in onze eigen stijl maar ook in wat wij aan producten aanbieden.

Heb je nog weinig ervaring met details toevoegen aan je kleding? In de adviezen die we jou kunnen geven onderscheiden we ons van de rest door onze lifestyle. Wil je de flamboyant kant op, vraag dan Clark voor advies. Wil je liever wat gereserveerder beginnen dan is Arnout je vraagbaak, hij is meer van de subtiele details die je stijl naar het volgende niveau brengen. En wil je meer impact maken met je outfit in professionele situaties, dan is Calvin de man voor jou.

Long story short, wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Als je al weet wat je zoekt zijn we er met een breed assortiment unieke producten. Ben je nog niet helemaal zeker hoe je je stijl naar het volgend niveau gaat brengen, dan zijn we er met gepersonaliseerd stijl advies.

LEER ONS KENNEN

Bij Detaill zijn we erg gepassioneerd over de details in onze kleding. Die kleine dingen die je stijl boven de norm uit doen steken.

BETAALMOGELIJKHEDEN

VIND ONS

Gratis thuisbezorgd!

Ook die bezorgkosten zo zat?! Schrijf je in en betaal geen bezorgkosten meer

Bekijk snel je e-mail, je kortingscode is onderweg.